Показано 1 результат

Абсент Ксента

Найпоширеніший і визнаний вид цього напою – Абсент Ксента. Країна виробник – Італія. До сих пір рецепт цього зілля прихований від сторонніх очей. Саме на нього покладено відповідальне завдання – познайомити новачка з таким напоєм. Він краще за всіх підходить для цієї місії. Міцний, насичений пекучий смак полину доповнений нотами коріандру і анісу. Має насичений зелений колір, без осаду. Такий варіант Абсента відмінно підходить для вживання в чистому вигляді, розведеним або додавати в коктейлі.

Абсент Ксента буває трьох видів:

Xenta – алкогольний напій блідо-зеленого кольору із запахом полину і анісу. У смаку чітко і яскраво відчувається гіркота полину і ніжна солодкість анісу, трохи помітні ноти яблука і лайма. Для виробництва цього виду напою використовують суцвіття полину гіркого на певній стадії цвітіння.
Xenta Superior – алкогольний напій класу люкс. Темно-зелена рідина з терпким ароматом полину і меду, з ледь відчутним присмаком анісу. Має насичений трав’яний смак. Зміст туйону не більше 35мг/л. Родзинка такого напою – гілочка полину, вміщена всередині пляшки.
Xenta Distilled – абсолютно прозорий, позбавлений кольору абсент. Особливість його приготування – трави не настоюються, а перегоняются. Весь хлорофіл з нього був вилучений під час дистиляції. Йому властивий характерний аромат анісу і прянощів. Має насичений анісовий смак з теплими нотами коріандру в післясмаку. Міцність цього виду абсенту досягає 50%.

Новачки, першопрохідці в цій сфері для початку можуть вживати Абсент Ксента розведеним або в складі різних коктейлів. Існує ритуал розведення напою для необізнаних. Над ємністю з напоєм на вилку розміщується шматочок цукру. Крижана вода, стікаючи по цукру, розбавляє абсент до тих пір, поки той не помутніє. Солодка вода нейтралізує гіркоту полину і туйону.

Ксента – найпопулярніший вид Абсента. Він представлений в асортименті на сторінках нашого інтернет-магазину. Звернувшись до нас, менеджери дадуть відповідь на всі ваші запитання. Доповнять ваше уявлення про конкретний вид цього напою. Такий алкоголь вживається в малих дозах, даючи йому можливість розкрити в повній мірі всі смакові якості. Насолодитися ароматами, що входять до складу букета. Відчути і посмакувати властивим тільки конкретній марці абсенту післясмаком.

error: